DAHLIA

            

 

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om dahlia`s in de tuin te hebben. De vreugde die je kunt beleven aan een plant die de hele zomer uitbundig bloeit.Ga het avontuur aan en mix dahlia`s met vaste planten en grassen of maak een pottenborder met dahlia`s. Het kleurengamma van dahlia`s is daarbij oneindig groot zodat het mogelijk is om altijd een bijpassende Dahlia te vinden. Grassen en vaste planten met een luchtige bloeiwijze zijn de ideale buren van dahlia`s. Bij de beschrijving van het sortiment zijn onder meer info veel suggesties te vinden voor combinaties met vaste planten. Bezoek ook de pagina: informatie over de verzorging en toepassing van dahlia's. Gedurende het seizoen vullen we de informatie regelmatig aan met nieuwe combinatietips. Neem dus regelmatig een kijkje in onze webwinkel. 

Het sortiment

Voor 2014 hebben we weer een fraai sortiment samengesteld van circa 200 soorten. Veel nieuwe soorten maar natuurlijk ook geliefde klassiekers. Bij de samenstelling van ons sortiment letten we speciaal op de mogelijkheid om de soorten onderling met elkaar te combineren. De dahlia`s zijn daarom niet alfabetisch gerangschikt maar in kleursferen. Per pagina is er een origineel en inspirerend kleurthema. 

       

Dahliaborder in de tuinen van Appeltern

In 2013 zijn wij benaderd voor het ontwerp van een grote dahliaborder in de Tuinen van Appeltern. De border is in de zomer van 2013 ingeplant. Voor 2014 zijn er plannen om naast de bestaande dahliaborder een tweede dahliaborder aan te leggen en zal er ook weer een grote border met eenjarigen en dahlia's worden ingericht. Een goede reden om de tuinen eens te bezoeken. Als u ons dahliasortiment wilt bekijken, klik dan in het rechtermenu op Dahlia sortiment.

 

Bestellen

Vanaf januari tot  eind april kunt u knollen bestellen. De bestelling worden vanaf eind maart op volgorde van binnenkomst verzonden. Vanaf juni kunt u weer dahlia's in grote pot kopen op onze kwekerij. Helaas kunnen we dahlia's in grote pot niet per post verzenden.

 

Openingstijden kwekerij : ma. t/m vrijdag 8 uur tot 16.30 uur       

Wanneer u alleen dahliaknollen besteld, betaalt u 6,50 euro verzendkosten.

 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief